látogató
számláló
Kamagra Rágótabletta | Eladó Kamagra
Get Adobe Flash player

Kamagra Rágótabletta

Kamagra Rágótabletta 2200

 

Kamagra Rágótabletta az új fejlesztésű potenciajavító szerek közé tartozik, melyek hatásosan orvosolják a erekciós panaszokat és nagymértékben javítják a szexuális teljesítményt. Azok a férfiak is bátran alkalmazhatják, akiknek semmilyen potenciabetegségük sincs. Az eredeti megnevezése Kamagra chewable tablet, így van feltüntetve a csomagoláson is. Kamagra Rágótabletta két fajtájával találkozhat a vevő beszerzés folyamán:

–             az első a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcsízű lágy rombusz alakú tabletta, míg a másik az

–             az új Kamagra Rágótabletta 100 mg hatóanyagot tartalmazó kiszerelésével, 2011 óta kapható megváltoztatott kémiai összetétellel, újratervezése során minimalizálták a mellékhatásokat. Az újfajta immár kerek, közepén lyukas, és egy ízesítésben kapható. Az fajtájú Kamagra Rágótabletta 7 darabos tégelyben kapható, mint a pezsgőtabletta.

 

A potenciafokozó gyógyszereink akármelyike igényelhető web patikánkban, ahol pár klikkeléssel megoldható, hogy 1 nap leforgása alatt a megrendelt szer házhoz szállítva legyen. A diszkréció természetesen 100%, így senki sem fog tudni a rendeléséről. A vásárlók elsőszámú szempontja a vásárlásánál, hogy a gyógyszertárak mennyire hiteles minőségű készítményeket árulnak, ez vállalkozásunkra is maximálisan érvényes. Az internet shopunk kedvező árakkal és akciókkal várja vásárlóit, akiket hosszú időre igyekszünk megtartani.

 

Kamagra rágótabletta előnyei

–             hatóanyag teljes felszívódása;

–             intenzív hatásmechanizmus;

–             enyhe méretnövelő hatás;

–             kellemes íz;

–             kevés mellékhatás;

–             kielégítő ár.

Kamagra Rágótabletta használata

               Kamagra Rágótabletta használata éppolyan lényeges, mint a használati utasítások betartása, mivel csak így lehet garantálni, hogy a ragyogó potenciaerősítő készítmény megfelelő hatásával ténylegesen növelje a szexuális teljesítményt. A gyógyszer szájba vételét követően a tabletta szétrágott darabjaiból a kémiai összetevők felszívódnak a az emberi testben és hamar hasznosulnak. Kamagra Oral Jellyvel szemben Kamagra Rágótabletta szedésekor sokkal tökéletesebben szívódnak fel a hatóanyagok és az óhajtott erekció ezért tartósabb és nagyobb fokú lesz. Egy kevés folyadékkal könnyedén szétrágható és 30 másodpercen át való ízlelése után a nyálkahártya révén a vérkeringésbe jut. Kamagra rágótabletta használata folyamán alkohol, koffein és energiaital ivása ellenjavallt.

 

Kamagra Rágótabletta hatásmechanizmusa

               A potenciafokozó működési elve kémiai-biológiai folyamatok összessége, melynek során a fő hatóanyag, a Sildenafil megfelelő mennyiségű vért pumpálva a férfi nemi szervbe hosszú ideig tartó merevedést idéz elő 4-5 órára. A Sildenafil úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz-gátló, ami azt jelenti, hogy szexuális izgatás hatására a hímvessző simaizomzata ellankad és a véráramlás erősebbé válik. Ezt a nitrogén monoxid megfelelő arányával érik el.

 

Kamagra Rágótabletta merevedési panaszok esetén

               A potenciajavító készítmény fantasztikus készítmény erektilisz diszfunkció, azaz merevedési zavar kezelésre. Mindenhol csak ED (erektilisz diszfunkció rövidített változata) néven emlegetett modernkori kórság férfiak millióinak életét teszi tönkre. Kamagra Rágótabletta hozzájárul az egészséges szexuális élet helyreállításához, amelynek segítségével a változatosabbá válik az intim kapcsolat, és új élményekkel gazdagodhatnak. Az új fejlesztésű potencianövelők családjába tartozik, melyek a ezt megelőző kíméletlen terápiás módokkal ellentétben hatásosan és titoktartóan kezel. Nincsenek többé titkok, mivel hamarább szünteti meg az erekciós problémát, mintsem az kiderülne. A pszichés, vagy stresszes életmód okozta időleges erekciós problémát is hatásosan gyógyítja.

 

Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak

               A betegséggel nem küzdő férfiaknak ugyanúgy javallott, mint merevedési gondokkal küzdő fiatal és korosabb embertársaiknak A nemi potenciafokozásra specializálódott Kamagra gyógyszercsalád egyik legfiatalabb tagjaként Kamagra Rágótabletta már jelentős mértékben képes fokozni a szexuális teljesítőképességet. A szexuális együttlétek között szükséges újrakezdési idő is töredékére lecsökken, ami több egymás utáni szexuális aktust és sorozatos orgazmust biztosít. Nem kell attól tartani, hogy folyamatosan erekciót tapasztal, a potencianövelő tabletta csak abban az esetben fejti ki intenzív merevedésjavító hatását, amikor szexuális inger éri az agyat.

Nem árt szólni arról is, hogy a merevedési rendellenességgel nem rendelkező férfiak esetében, jelentősen nagymértékben meg tudja sokszorozni szexuális potenciájukat.

 

Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma

               A Viagra potenciaerősítőhöz hasonlóan Sildenafil összetevőt tartalmaz. Egy Kamagra Rágótabletta 100 mg hatóanyag tartalommal került forgalmazásba, mely egy alkalomra elegendő dózis. Négy tabletta négy intim együttlétre elegendő, ha az egész pirula alkalmazásra kerül egy-egy szexuális együttlét alatt. A több színben pompázó gyógyszer alkotórészei pozitívan hatnak a merevedésre, amely ennek hála hosszan tartó és erős lesz. A 100mg-os hatóanyag mennyiség szükség esetén felezhető is kisebb testsúlyú felhasználóknak így 50 mg-os adag is elképzelhető.

 

Kamagra Rágótabletta hatása

               A hatásának ismertetésekor a fogyasztó megtudhatja a Kamagra termékek jellemző vonásait, melyek által jelentős ismertségre tett szert a nagyvilágban. A tabletta intenzíven hat a bevételtől számított 30-40 percen belül és 4-5 órán át tartós merevedés tapasztalható. Az izgató érintésekre válaszul a pénisz tartósan biztosítja a maximálisan kemény merevedést, melynek során a nemi aktus sikeresen befejezhető. A hatása a fokozottabb vérbőség elvén alapul, tehát a hímvessző simaizomszöveteit ellankasztva nagyobb vérmennyiséget juttat a hímvessző barlangos testébe. Ennek hatása a hosszú távú merevedés, a két együttlét közötti regenerációs idő csökkenése, és egy alkalmi méretnövekedés a a vér mennyiségének megnövekedése következtében a hímvessző ereiben.

Kamagra Rágótabletta napi szedése

               Az egynapi maximálisan szervezetbe juttatható hatóanya mennyiség 100 mg. Ez azt jelenti, hogy 24 óránként legtöbb egy darab potencianövelőt lehet használni. A pirula porciózható, amennyiben 100 mg-os hatóanyag tartalom soknak bizonyulna, és kisebb mellékhatások jelentkeznek, mint a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Ha napi rendszerességgel alkalmazzuk, akkor kisebb adagokra bontva nyolc-tíz intim alkalomra is elég a potenciajavító a 4 tablettás fajtából. Nem javasolt napi 100 mg-nál több Kamagra Rágótabletta hatóanyag alkalmazása, mivel gyógyszermérgezéshez vezethet, melynek legáltalánosabb jellemzői közé tartozik a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erős fejfájás.

 

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

               A kiszerelésének megtervezésénél fontos szempontnak bizonyult, hogy a fogyasztó szimpatikusnak találja a termék külsejét is. Kamagra Rágótabletta négy darabos doboza rendelkezik minden extrával, ami segít ráirányítani az Ajanta Pharma egyik legfiatalabb gyógyszerére a figyelmet. Minden Rágótablettának más ízt és külső színt találtak ki az Ajanta Pharma gyógyszercég kutatói, mivel véleményük szerint a változatosság vágyat kelt. A 7 db gyógyszert tartalmazó csomagolású potenciajavító összes fajtája egy ízben készült. Egy Kamagra Rágótabletta 4 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halványrózsaszín) ízesítéssel vehető meg.

 

Kamagra Rágótabletta kinézete

               A pirula külsején a 4 szemes levélben lévő tabletták lézermetszettek, mint nagyrészt a legtöbb potenciafokozó készítmény. A bliszter fólián keresztül is jól látható felületén egy nagyobb körvonal látható, amely szabályosan körbevonja a közepén lévő két kisebb köröcskét (a p azaz Ajanta Pharma). Buborékfóliás csomagolás védi a pirulákat a külső behatásoktól és egyúttal védi minőségét is. A bliszterén olvasható felirat a következő: Kamagra 100 chewable tablet, mely a készítmény elnevezését és hatóanyag tartalmát jelöli. Az összes Kamagra Rágótabletta mellé közvetlenül odaírták annak a gyümölcsnek a nevét, amelyről ízét kapta. Így pineapple, banana, strawberry, orange megnevezések olvashatóak a csomagoláson, a dobozon pedig ’Combipack of 4 flavours’ utal a négy különböző ízre.

A 7 darabot tartalmazó kiszerelésben a gyógyszerek nem rombusz, hanem kör alakúak. A kör alakú gyógyszereknek a közepe hiányzik, ezzel egy frizbire emlékeztet. A 7 darabos csomagolás egy teljesen ugyanakkora mérető tégelybe került, mint a pezsgőtabletta.

 

Kamagra Rágótabletta mellékhatásai

               Mellékhatások nem minden esetben fordulnak elő az alkalmazásánál. A mellékhatások megjelenése függ a szervezet ellenálló képességétől, az immunrendszertől, a betegségektől és az esetlegesen szedett gyógyszerek összetevőitől. Kamagra Rágótabletta alkalmi vagy tartós gyógykezelés célú használata előtt javasolt az általános orvosi kivizsgálás, hogy szakember döntse el a szedése kockázatos-e vagy sem, illetve mekkora adag elegendő kezdő adagként a beteg részére.

Kamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

–             fejfájás,

–             fényérzékenység,

–             enyhe szédülés,

–             szájszárazság,

–             orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás.

Ritkább esetben fordul elő

–             vérnyomás ingadozás,

–             erős migrénes fejfájás.

 

A fenti két tünet főleg azokban az esetekben fordul elő, ha a betegnél fennállnak valamiféle mellkasi panaszok. Pont az ilyen tünet együttesek megelőzése érdekében szükséges őszintének lenni a kezelőorvossal és tisztázni.

Extrém esetben súlyosabb mellékhatásokra is lehet számítani Kamagra Rágótabletta alkalmazásánál, ha a felhasználó nitrát tartalmú szívgyógyszert szed párhuzamosan. Tehát feltétlen kerülni kell ezen gyógyszereket az alkalmazás során. Súlyos szembetegségeknél is kockázatot jelent a szedése, meglétüknél nem ajánlatos teljesítményfokozó készítmény használata.

 

Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása

               A használata más tablettákkal elképzelhető, ha tisztázott, mekkora rizikófaktort képvisel egyes betegség gyógyítására használt gyógyszerek együttes alkalmazása a teljesítményfokozóval A nitrát származású készítmények, nitrogén-monoxid donorok, alfablokkolók akadályai lehetnek Kamagra Rágótabletta terápiás célból történő használatának, ezért javasolt szakember megkérdezése az alkalmazásról és a várható mellékhatásokról. A fájdalomcsillapítók bizonyos fajtái, antibiotikumok ugyanúgy akadályozhatják a potenciajavító szedését. Az egészségre káros hatások megelőzése érdekében javallott szakember megkérdezése, aki több felvilágosítással tud szolgálni az egyes készítmények hatásairól.

 

Kamagra Rágótabletta ára

               Eladó Kamagra Rágótabletta ára Magyarországon átlagosnak mondható, vagyis más potenciafokozó gyógyszerekhez viszonyítva se nem drága se nem olcsó. , 4 darab Kamagra Rágótabletta ára átlag 9 000-10 000 forint. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén, darabonkénti ára sokkal kevesebb. A 7 darabos kiszerelésű olyan 15000Ft-ért vásárolható meg.

A túlzottan olcsó készítmények gyanút kell, hogy keltsenek a fogyasztóban, mivel a néhány száz forintos ár Kamagra Rágótabletta esetében irreális. Sajnos, egyre elterjedtebbek az utánzatok a potencianövelők piacán, melyek jóval kevesebbe kerülnek, mint az eredeti termékek. A származásával, gyártójával és árával kapcsolatban mindenesetre a rendelés előtt nem árt tájékozódni. Segítséget jelenthetnek a témával kapcsolatos online fórumok, ahol tapasztaltabb használók mondják el véleményüket a termék jellemzőiről, leginkább hatásáról, mivel mindenki erre kíváncsi leginkább.

 

Kamagra Rágótabletta hamisítványok

               Az Ajanta Pharma potenciaerősítő készítmények széles skáláját biztosítja merevedési problémák orvoslására és nemi potencianövelésre, márkajeleire próbálja minden fogyasztójának felhívni a figyelmét, mint legfontosabb forrásra Kamagra Rágótabletta valódiságának megállapításánál. Az originális gyógyszer kinyomó csomagolásán megtalálható az előállító vállalat és a készítmény megnevezése, illetve a hatóanyag dózisát. A sorozatszáma is megkönnyítheti a használó dolgát, akinek egészségre az mérsékelt árú másolatok veszélyesek is lehetnek. A rendelésénél a fogyasztók legyenek óvatosak, nehogy másolatba botoljanak, ugyanis Kamagra Rágótabletta is a gyakorta utánzott termék a piacon.

 

Kamagra Rágótabletta vény nélkül

Ezen potenciafokozó nem kapható a nálunk lévő gyógyszertárakban, mert nincs a törzskönyvezett országok közé sorolva. Csak más országokban lévő patikákban vásárolható meg, ahol törzskönyvezve van a lágy pirula. Interneten keresztül is megvásárolható web patikákban, mint például cégünktől, amit mi is más országokból szerzünk be. A rágótabletta újdonságnak számít a Nálunk kapható potenciaerősítők között, mert alig egy éve kezdték meg a forgalmazását. Ettől függetlenül keresettsége már most igen jelentős, amit közepes, illetve néha annál alacsonyabb árfekvésének köszönhet fantasztikus hatása mellett, de amiért mindenki szereti az a vény nélkül megvásárlási lehetősége. Kamagra Rágótabletta recept nélküli beszerzése a legjobb lehetőség azoknak, akik szeretik az egyszerű megoldásokat és a patikai sorban állás helyett az otthon kényelmét választják. A rendelés leadása rendkívül könnyű, melynek lépéseiről a megrendelők részletes útbaigazítást olvashatnak online gyógyszertárunkban.

 

Kamagra Rágótabletta garanciával

               Kamagra Rágótabletta vásárlásakor biztosítjuk az ügyfeleket arról, hogy a termékkel való elégedetlenség esetén csomagért pénz visszatérítést hagyunk jóvá. Jó szándékunk bizonyságaképp felkínáljuk a cseregarancia lehetőségét is más hatóanyagú potencianövelő szerrel, ennek segítségével a fogyasztók kipróbálhatnak más potenciafokozó készítményeket is. Az ismert internet gyógyszertárak, mint például a mi vállalkozásunk is garanciaadásnál figyelmeztetjük a megrendelőket kötelezettségeikre, amennyiben reklamálási szándékkal élnének a jövőben. Akkor vehetik igénybe a vásárlói garanciát, ha megígérik, hogy a betegtájékoztatóban leírt helyes alkalmazási mód szerint alkalmazzák a készítményt. A nem megfelelően használt potencianövelő gyógyszer hatására és egyéb kedvezőtlen mellékhatásaira cégünk nem biztosít garanciát.

Kamagra Rágótabletta tárolása

               A gyógyszertárolási alapfeltételek szerint eljárva nedvességtől védett, száraz helyen tárolandó 25-30°C-on. Gyermektől gondosan el kell zárni, nehogy óvatlanság folytán kiskorú veszélyeztetésére kerüljön sor. A szavatosságának lejártáig felhasználható; a dobozon feltüntetett lejárati idő után a megmaradt gyógyszerekkel a környezetvédelmi előírások szerint kell eljárni . Kamagra Rágótabletta másnak alkalmazásra nem átadható.

 A patikánkban eladó Kamagra Rágótabletta az új fejlesztésű potenciajavító szerek közé tartozik. A Kamagra rágótabletta hatóanyaga könnyen felszívódik, külsejéről oldalunkon olvashat.