látogató
számláló
Kamagra Jelly | Eladó Kamagra
Get Adobe Flash player

Kamagra Jelly

  Kamagra Oral Jelly

 

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly a Kamagra potencianövelő termékcsalád egyik leghatásosabb tagja, amely az erektilisz diszfunkciót (merevedési zavart) hivatott kezelni, de már jóval többen alkalmazzák merevedési betegség nélküli férfiak is, mivel akárkinek ajánlott, aki nem alkalmaz nitrátot tartalmazó készítményt. Ugyanúgy, mint a hasonló teljesítményfokozó készítmények a Kamagra Jelly is, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és végtelen sebességgel fejti ki hatását. Kamagra Jelly az elmúlt évek legkeresettebb potencianövelő szere.

 

Kamagra Jelly előnyei:

–             hihetetlen gyors felszívódás és eredmény

–             Merevedési zavarban szenvedő és nem érintett férfiaknak is egyaránt ajánlott

–             Hosszú távú napi használat után lévő abbahagyáskor sem alakul ki erekciós probléma

–             Kellemes fogyasztás, belekeverhető üdítőbe

–             Naponta különböző íz az egy hetes csomagnak köszönhetően (One week pack)

 

Kamagra Jelly pozitív hatásait nem tudják a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legújabb és legszebb külső kinézetű készítményére. A zselés potenciajavító ténylegesen forradalmi, viszont nem árt odafigyelni a hamisítókra, mert rosszabb esetben egészségre is káros silány minőségű utánzatot kaphatunk.

 

 

Kamagra Jelly ára

               Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó kiszerelésben kapható, melyekből 7 darab különböző ízesítésű változata került a dobozba. Kamagra Jelly ára kb. 1500,-Ft zacskónként, ettől mérsékeltebb áron megvásárolható termék gyanús kell, hogy legyen a vevőnek. Az ennél lényegesen olcsóbb gyógyszerek szinte biztos, hogy olcsó hamisítványok rossz minőséggel, amelyek egészségrombolók is lehetnek.  Az Ajanta Pharma 2010-es sajtóközleménye alapján az előállítás zacskónként 850-950,-Ft-ba kerül. Ha ehhez még hozzáadjuk a szállítási költségeket Indiából és az ezt eladó internetes gyógyszertár minimális hasznát, akkor a kisebb mennyiség esetén 1500-2000 Ft, a nagyobb mennyiség esetén akár 1000 Ft-os ár is lehetséges. Az ennél kedvezőbb áron kínált készítmények valószínűleg utánzatok, és ártalmasak.

 

Kamagra Jelly külső jellemzői

               Kamagra Jelly tasakonként csomagolva megvásárolható potencianövelő gyógyszer. Mivel zselé, könnyebben szívódik fel a szervezetben, ezért rekord idő alatt tud eredményt produkálni. Kinézete egy téglalap alakú kis tasak, amelyben 5g folyékony gél található meg, ami tartalmazza természetesen az egy adag elfogyasztásához szükséges 100 mg módosított szildenafil- citrátot. A tasakokon Kamagra Oral Jelly felirat olvasható, amelyekre rá vannak nyomva a tételszám, lejárati és gyártási idő. A hét különböző ízesítésű tasakot egy „one week pack” csomagolású dobozba teszik bele, amely tartalmaz egy-egy a hét minden napjára gyártott más-más ízesítésű Kamagra Jelly 100 mg-ot. A doboz alul és felül nem nyitható, hiszen egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van lezárva, amely nem teszi lehetővé, hogy sérülés  nélkül kinyissuk a dobozt.

 

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

               Az eladó Kamagra Jelly 100mg potenciajavító készítményt ötletesen és marketing fogásként az egy heti csomag nevet adták készítményüknek, amely már sokkal több embernek kellett és rohamosan megugrottak az eladások. Változatos ízeivel Kamagra Jelly 100mg sokak kedvencévé vált nem csak potencianövelő hatása miatt, hanem azért is, mert alkalmazásakor méretnövekedés következik be a megnövekedett vérbőség okán, amely természetesen csak a zselé hatásáig tartott mivel akkor sokkal nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste.  Mindennapi használatra teljesen alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának.

 

               Kamagra Jelly forgalomba hozatala óta nagy növekedést mutat a hírneve és értékesítési mutatói tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack, azaz mint ’egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották a piacra kerülés dátuma szerint.

Így jött létre a ’Vol 1’, ’Vol 2’, ’Vol 3’, ’Vol 4’. Minden ’Vol’ más-más íz kombinációban jelentette meg Kamagra Jelly 100mg terméket.

1.           Kamagra Jelly: vanília, babán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella

2.           Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom

3.           Kamagra Jelly: litchi, guava, karamell, málna, kiwi, füge, zöldalma

4.           Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, őszibarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

 

Kamagra Jelly forgalmazója

               Kamagra Jelly forgalomba hozója az indiai székhelyű Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az első cég, amely felfedezte a potenciajavító készítmények zselé változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mg kifejlesztését az indokolta, hogy az emberek kutatták a számukra megfelelő potenciaerősítő szert mind minőségben, mind árban, amely a legrövidebb idő alatt szívódott fel a spontán szexhez. Mivel a zselé könnyen felszívódik a szervezetben, nem volt kérdéses, hogy gyorsan a férfiak kedvencévé válik. Kamagra Jelly a világ legszebb kinézető és a világon a legtöbbet eladott potencianövelő gyógyszer. Ezen kívül az Ajanta Pharma vállalat minden évben kijön valami újítással, amelyet a fogyasztók nagyon szeretnek.

               Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. Legfőbb területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma érdekeltségi területe elég sokrétű.

 

Kamagra Jelly 100mg nőknek

               Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára találták ki, ezért női felhasználásra elvileg nem lehetséges. Nők esetében nem végeztek kísérleteket e gyógyszerrel, ezért nem lehet tudni, milyen hatással van pontosan a női szervezetre. Ettől függetlenül a tapasztalatok azt mutatják, hogy a nők is alkalmanként élnek Kamagra Jelly 100mg potencianövelő szer előnyeivel. A hatása nem lesz olyan, mint a férfiak esetében; a felmérések szerint minden második nőnek használ. Mivel a 100 mg egy férfinak egy alkalomra elégséges, a hölgyeknek sok lehet ez a dózis. Ebben a kivételes esetben meg kell felezni a tasak tartalmát, figyelembe véve az ellenjavallatokat is. De a legjobb, ha nem alkalmazza a készítményt nő mivel a használati utasításban is ellenjavallt.

 

 

Kamagra Jelly 100mg rendelésre

Kamagra Jelly 100mg–ot weben lehet megrendelni, ahol az internetes patikák online áruházai teszik lehetővé a beszerzést. A megrendelő 1-2 napon belül hozzájut a megrendelt termékhez, attól függően, hol lakik megrendelő és milyen kézbesítési szolgálatot vesz igénybe.

A kipostázás diszkréten történik, nincs jelezve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is biztosítva a tapintatosságot az esetleges kérdezősködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendelés az adatok megadása után pár kattintás után regisztrálódik, és a szükséges visszaigazolás után tényleges rendeléssé válik, amelyet leginkább előreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.

 

Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

               Nem meglepő módon a legtöbb ember szeret tájékozódni Kamagra Jelly 100mg vásárlása előtt. Érdeklődik, mekkora mennyiség felel meg legjobban az igényeinek, van úgy, hogy más termék iránt is tudakozódik.

Kamagra Jelly 100 mg potenciafokozó után való kutakodás során az internetről lehet megkapni a legrészletesebb információt a készítményről és el lehet dönteni, mennyire szimpatikus a márka. A vevők befolyásolására van lehetőség, hisz „tapasztaltabb potencianövelő alkalmazók” rendre leírják véleményüket. Kamagra Jelly készítménnyel kapcsolatban is érdekes ötletekre lehet szert tenni és a kérdéseknek is helyt adnak a legtöbb fórumon.

„Mostanság elég sokat irkáltok a “Kamagra” nevű szerről. Szeretném, ha valaki őszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. Értem ez alatt: szex minősége, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások…. illetve melyik jobb, a zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet, ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet “Nagy Béla” nevű Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétől, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is ahogy láttam…”

„A Kamagra elősegíti a libidót is, nem csak a merevedést.”

Ezért beszerzés előtt ajánlatos tájékozódni az online fórumokon.

 

Kamagra Jelly 100 mg tárolása

               Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitől. Nedvességtől és az erős fénytől óvni kell és amennyiben lehetséges, az eredeti csomagolásban ajánlatos tárolni. Az egészségügyi előírásokat betartva tiszta körülmények között kell gyermek által nem elérhető helyen tárolni szobahőmérsékleten. A dobozon jelzett szavatossági időre oda kell figyelni, a szavatosság lejárta után felhasználása nem ajánlott.

Kérje gyógyszerésze tanácsát, amennyiben nem tudja, mit tegyen fel nem használt orvossággal. A gyógyszereket tilos kukába dobni. Más személynek ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100 mg potenciajavító készítményét, mivel egészségügyi problémákhoz vezethet!

 A Kamagra Jelly a Kamagra potencianövelő termékcsalád egyik leghatásosabb tagja. A patikánkban is eladó Kamagra Jelly előnyös tulajdonságairól olvashat oldalunkon.