látogató
számláló
Eladó Kamagra Betegtájékoztató | Eladó Kamagra
Get Adobe Flash player

Eladó Kamagra betegtájékoztató

Eladó Kamagra betegtájékoztatóEladó Kamagra tabletta az úgynevezett ötödik típusú foszfodieszteráz-gátlók új termékcsaládjának második tagja. Nemi izgalom során a hímvessző ereinek sima izomzatát elernyesztve: barlangos testbe beáramló vér mennyiségének növelésével segíti elő a merevedést.  Eladó Kamagra tabletta csak szexuális izgalom hatására hat kedvezően a merevedés kialakulására. Kevesebb Kamagrát szedjen, ha Önnek nincs merevedési zavar betegsége, vagy ha Ön nő. Eladó Kamagra betegtájékoztató leírását itt találod meg. Eladó Kamagra tabletta nem szedhető együtt más, a merevedési zavar kezelésére szolgáló gyógyszerekkel.

Eladó Kamagra Betegtájékoztatónkból megtudhatja a Kamagra használatát illetőleg a Kamagra tabletta mellékhatásai részt is elolvashatja. Az eladó Kamagra vásárólható a rendelés oldalon.

Eladó Kamagra tabletta a férfiak hímvessző -merevedési zavar- a köznyelvben gyakran impotenciaként említett állapot – kezelésére szolgáló készítmény. Ebben a betegségben szenvedő férfiak nem képesek a hímvesszőnek a nemi aktushoz szükséges mértékű merevedését elérni, fenntartani.

Ne szedje, a Kamagra tablettát ha:

  • nitrát-származékot vagy nitrogén-monoxid-donort tartalmazó gyógyszert pl. amil-nitritet szed. Eladó Kamagra tabletta  gyakran van alkalmazva az angina (mellkasi fájdalom) enyhítésére. Eladó Kamagra tabletta nemkívánatos módon fokozhatja ezen gyógyszerek hatását. Feltétlenül közölje orvosával, ha Ön ilyen gyógyszereket szed. Ha nem biztos benne, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.
  • allergiás (túlérzékeny) a szildenafilra vagy a Eladó Kamagra tabletta egyéb összetevőjére.
  • súlyos szív- vagy májbetegsége van.
  • volt korábban szélütése (agy keringési zavara), szívrohama vagy alacsony a vérnyomása.
  • ritkán előforduló örökletes szembetegsége van (pl. retinitis pigmentosa).
  • valaha előfordult Önnél nem-arteritiszes elülső iszkémiás optikus neuropátia miatt fellépő látásvesztés.

Közölje kezelőorvosával:

  • ha Ön sarlósejtes vérszegénységben (vörösvérsejt-rendellenesség), leukémiában (fehérvérsejtek rosszindulatú daganata), myeloma multiplexben (csontvelő rákos folyamata) szenved, vagy ha bármilyen, a hímvesszőjét érintő betegsége vagy alakbeli rendellenessége van. Különösen körültekintően kell meghatározni a merevedési zavarok kezelésére javallt termékeket,
  • ha Önnek problémái vannak a szívével. Ebben az esetben orvosának kell alaposan megvizsgálnia, hogy szíve alkalmas-e a szexuális tevékenységgel járó többletterhelés elviselésére,
  • ha Ön gyomorfekélyben vagy vérzékenységben (pl. hemofíliában) szenved.

Kamagra tabletta:

Nem adható 18 éves kor alatti gyermekeknek. Kamagra használata előtt közölje orvosával, ha Ön vese- vagy májbeteg. Orvosa alacsonyabb adagolást írhat elő. Eladó Kamagra tabletta módosíthatja egyes gyógyszerekEladó Kamagra tablettahatásait, főképpen a mellkasi fájdalom kezelésére alkalmazottakét. Sürgősségi ellátás esetében feltétlenül tájékoztassa az Önt ellátó egészségügyi személyzetet, hogy Ön Eladó Kamagra tabletta (sildenafil-citrát) szedésébe fogott.

Betegtájékoztató szerint a Eladó Kamagra tabletta nem kívánt mértékben fokozhatja a nitrátkészítmények és az ún. nitrogén-monoxid-donor gyógyszerek pl. amil-nitrit terápiás hatásait. Ezeket a szereket gyakran alkalmazzák az angina pektorisz (vagy mellkasi fájdalom) kezelésére. Kamagra  ezekkel a gyógyszerekkel együtt nem alkalmazható. Néhány, magas vérnyomás vagy prosztata panaszok kezelésére alfa-blokkolót szedő betegnél álló helyzetben szédülés és ájulásérzés jelentkezhet. Gyors felüléskor vagy felálláskor jelentkező alacsony vérnyomás, az ún. ortosztatikus hipotenzió tünetei. Ezek a tünetek, melyek néhány olyan betegnél jelentkeztek, akik Kamagrát és alfa-blokkolót szedtek egyidejűleg, legnagyobb valószínűséggel a szildenafil alkalmazását követő 4 órán belül fordulnak elő. Annak érdekében, hogy a tünetek jelentkezésének valószínűsége csökkenjen, az alfa-blokkoló gyógyszerét Önnek rendszeres napi adagban kell bevennie, mielőtt elkezdené szedni, a dobozban lévő Eladó Kamagra betegtájékoztató útmutatása szerint.

Ha étkezés közben veszi be, hatása kicsivel később jelentkezhet. Eladó Kamagra tabletta alkalmazása nőknek nem javallt. Eladó Kamagra tabletta szédülést okozhat és befolyásolja a látást. Tisztában kell lennie azzal, hogy milyen hatással van Önre a Eladó Kamagra tabletta, mielőtt a volánhoz ülne vagy gépet üzemeltetne. Amennyiben orvosa szerint Ön túlérzékeny néhány cukorra, mint pl. laktóz, forduljon orvosához, mielőtt elkezdené használni a amagrát. Kamagra tablettát kb. 45-60 perccel a nemi aktus előtt kell bevenni, kevés vízzel lenyelni. Tabletta annak porciózásával lehet kisebb adagokra osztani 100 mg egy egész, ketté osztva 50 mg négyfelé 25 mg-ot kapunk. Ha a Kamagra alkalmazása során annak hatását túl erősnek érzi csökkentse az adagot 24 órán belül  50 mg-ra. 1 Kamagra tablettánál (100 mg) többet alkalmazni nem szabad!

Kamagra hatóanyaga, használata:

Eladó KamagraKizárólag szexuális ingerlés esetén segíti elő a hímvessző merevedését. Eladó Kamagra tabletta szer hatásának kialakulásához szükséges idő személyenként változó, általában a fent leírtak szerint. Előfordulhat, hogy a bőséges étkezés alkalmával bevett Kamagra hatása ennél hosszabb idő elteltével jelentkezik.

Egyidejűleg fogyasztott alkohol átmenetileg megakadályozhatja a hímvessző merevedését. Eladó Kamagra tabletta hatásának maximális kihasználása érdekében lehetőleg ne fogyasszon nagy mennyiségű alkoholt. Abban az esetben, ha a Kamagra szedése ellenére sem sikerül megfelelő merevedést elérnie, vagy annak időtartama nem elegendő a nemi aktus befejezéséhez, forduljon kezelőorvosához. Naponta legfeljebb egy alkalommal vehető be Eladó Kamagra tabletta. Ha az előírtnál több Kamagrát vett be: 100 mg-nál nagyobb mennyiségű Eladó Kamagra tabletta  bevétele nem fokozza a gyógyszer hatását, ellenben a mellékhatások számának növekedését és súlyosbodását okozza.

Ellenőrzött klinikai vizsgálatokban a leggyakoribb mellékhatásként fejfájásról vagy az arc kipirulásáról, és kevésbé gyakoriként emésztési panaszokról, szédülésről, orrdugulásról, kalapáló szívdobogásról vagy látászavarokról (a színlátás és a fényerősség érzékelésének zavarai, homályos látás) számoltak be. Ha a szexuális együttlét alatt vagy utána mellkasi fájdalmat érez, nem szabad nitrát tartalmú gyógyszert bevennie, hanem azonnal orvoshoz kell fordulnia. Izomfájdalmak léphetnek fel, ha a Kamagra naponta több, mint egyszer alkalmazzák.

Eladó Kamagra tabletta  gyermekektől elzárva tartandó. Legfeljebb 30 °C-on tárolandó. Eredeti csomagolásban, nedvességtől védve tárolandó. Dobozon feltüntetett lejárati idő után ne használja a Kamagrát. Lejárati idő a megadott hónap utolsó napjára vonatkozik. Eladó Kamagra tabletta hatóanyaga a szildenafil. Egy Eladó Kamagra tabletta 100 mg szildenafilt tartalmaz (citrát formájában).